Multimediedesign

Vi skaber grafisk design af høj kvalitet og reklamer der virker. Vi hjælper også med din computer. Ring eller skriv mail på ck@gribskov-ps.dk og lad os finde en god pris.

Multimedieværkstedet laver tryksager, film- og fotooptagelser, hjemmesider og står for den daglige vedligeholdelse af skolens netværk, computere og mobiltelefoner.

Hvis du er på multimedieværkstedet vil du være med til at lave bruchure, visitkort, plakater, film og fotooptagelse. Vi udgiver hver måned skolens avis, hvor vi skriver artikler og arbejder med layoutet. På værkstedet vil du lærer om farver, billeder, layout, print, video og lydredigering.

Du vil komme til at arbejde med Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator og Final Cut Pro X.

IMG_4404

Film 

Vi producere film f. eks. præsentationsfilm, reklamefilm, musikfilm og meget mere..

Fotografering

Vi tager portrætter, gruppebilleder, familiealbum. Vi sætter farver på gamle billeder og redigere r dine billeder.

Tryksager

Vi leverer alt inden for grafisk design og reklame produkter. Vi designer logoer, foldere, pjecer, annonce materialer, visitkort, postkort, indbydelser og invitationskort osv..

Avis

Vi kan designe en avis til dig og dit firma. Du skal bare aflevere dine tekster og andre visuelle materialer. Vi kan også tage billeder for dig.

Hjemmeside

Hjemmesiden er det første stop, når nye potentielle kunder og andre vil lære jeres virksomhed at kende. Derfor skal jeres hjemmeside være synlig, brugervenlig og have et tidsvarende design. Vi udvikler hjemmesider, der matcher jeres og den primære målgruppes behov.

IT hjælp

Har du brug for hjælp med din computer? Er den langsom eller støvet så kan vi reparere den og rense den. Vi kan opdatere dine drivere. Vi kan formatere og geninstallere Windows. Vi reparere stationære, bærbare og tablets.