Folkekøkken var succes

Det blev en stor succes med den første folkekøkkenaften på Gribskov Produktionsskole den 1. september. Mange glade tilbagemeldinger og ros fra gæsterne.

Gribskov Produktionsskole har lige afholdt sin første folkekøkkenarrangement på skolen d. 1. september. Der kom ca. 20 gæster. På menuen var der kyllingebryst med flødesauce og svampe. Fra buffeten blev der serveret årstidens grønt, samt kartoffelstænger.

Gæsterne var aldeles tilfredse med den mad og service som skolen har leveret. ”En god oplevelse med fin betjening, samt maden var god og billig”, sagde en af gæsterne. Eleverne fik også mange glade tilbagemeldinger og ros fra gæsterne.

Det var køkkenelever og deres lærere der stod for madlavningen, og multimedielinjes elever, samt en KUU-elev der stod for servicering og andre praktiske opgaver.

Desuden blev der også stillet nogle boder ud i gangen i skolens stueetage, hvor der blev udstillet nogle produkter fra andre værksteder, og på salgsboderne var der frisk hjemmelavet brød, marmelade og syltede grøntsager til salg.

Folkekøkken er et projekt som vil styrke elevernes motivation og læring, samt deres produktioner giver mening for dem.

Næste folkekøkken afholdes på Gribskov Produktionsskole torsdag den 6. oktober fra kl. 18 til 20.

Menuen byder på Mexicanske pandekager med oksekød, guacamole og salsa, samt salatbar.

GPS PRESS