Hjemmesider nemmere end du tror

Her på Gribskov Produktionsskole er vi ret gode til at lave hjemmesider i WordPress. Vi har nogle elever der er ret gode på lige præcis dette punkt, og det er faktisk ret simpelt.

Af Nicolai Bækgaard Olsen

Der er selvfølgelig nogle hjemmesider der er ekstremt indviklet bygget op, men det kommer an på hvilken web editor du laver den i.

Joomla er en af de lidt mere avancerede web editors, hvor derimod WordPress er en af de mere simple. Så hvis man er nybegynder så vil vi klart anbefale WordPress. Man kan bygge mange forskellige slags hjemmesider, det kan være sider som er lidt nemmere at lave såsom info sider som er til at fortælle lidt om fx en håndværker, som kun har brug for sit tlf. nummer og virksomhedens adresse.

Det er en af de nemme, en af de lidt mere indviklede og større sider såsom webshops der skal bruge varer og priser, bestillingsform og betalingsformer, de har mere end en administrator fordi den skal opdateres flere gange end en simpel info side.